×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівські артилеристи у короткотермінову відпустку із зони АТО приїхали за свої кошти

У понеділок від воріт 26-ї Бердичівської артбригади вирушив автобус, який повіз у зону антитерористичної операції артилеристів. Ці бійці — не новачки на війні, перебували там по кілька місяців, а додому приїхали у короткотермінову відпустку.

З незрозумілих причин, ні про приїзд, ні про від’їзд наших солдат у місті практично нічого не було відомо. Все б так і залишилося, якби не рідні військових.

У неділю вони почали обдзвонювати всіх знайомих, які допомогли б «вийти» на керівництво міста. Виявилося, що для того, аби побувати вдома, чоловіки найняли приватний автобус, заплативши кожен по 250 гривень за дорогу в один бік. Повертатися назад мали намір тим же автобусом, і знову треба було платити. «Наших чоловіків везуть на війну, а вони ще й мають за це платити», - не приховувала свого розпачу жінка, яка додзвонилася у редакцію, - про це пише «Бердичівські новини».

Ситуація, дійсно, кричуща, і її можна було б уникнути, якби про приїзд захисників було сповіщено завчасно. А так — в авральному порядку довелося шукати можливості для вирішення питання.

n081014915

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework