×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Микола Ільтяй на Житомирщині перевіряв готовність виправних колоній до зими

7 жовтня 2014 року директор департаменту охорони, нагляду і безпеки, режиму та контролю за виконанням судових рішень Державної пенітенціарної служби України Микола Ільтяй відвідав з робочим візитом Житомирську виправну колонію (№4) та Житомирську установу виконання покарань (№8) управління ДПтС України в Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба управлінняДПтС України в Житомирській області.

У супроводі начальника обласного управління ДПтС України Василя Бурака та керівництва установ Микола Петрович перевірив готовність житомирських установ виконання покарань до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

Особлива увага була приділена готовності складів та овочесховищ, роботі котелень та опалювальних мереж. Крім того, М.П. Ільтяй відвідав сектор для тримання чоловіків, засуджених до довічного позбавлення волі, у Житомирській УВП-8, де поспілкувався із засудженими цієї категорії. Скарг та заяв засуджених відносно режиму тримання, комунально-побутових умов та порядку відбування покарання не надходило.

Підводячи підсумки робочого візиту, директор департаменту охорони, нагляду і безпеки, режиму та контролю за виконанням судових рішень ДПтС України надав пропозиції по вдосконаленню окремих напрямків діяльності установ.

n081014914

n081014914 1

n081014914 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework