Під час засідання виконкому «айдарівець» напав на громадську активістку. ВІДЕО

18 січня на засіданні виконкому мали розглядати питання про виділення під забудову ділянки за адресою Старий бульвар, 14, але під час розгляду даного питання між представниками «Айдару» та громадськими активістами виник конфлікт.

Річ у тому що, забудовник пообіцяв виділити бійцям АТО квартири в новобудові.

«Постфактум дізналися, що виявляється сьогодні 17.01.2017 року о 14:30 год. в міській раді відбулося засідання робочої групи виконавчого комітету Житомирської міської з скандальним питанням затвердження інвестиційного договору забудовнику "Інтегалбуд", яке надасть змогу їм продовжувати забудову ділянки єдиного парку в місті.....і перетворювати його на житловий масив. Нас звісно не запросили, ми там були небажані гості, тобто представники громадських організацій було позбавлені можливості брати участь через нашу позицію. МИ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ЗАБУДОВИ. Не слід маніпулювати інтересами заінтересованих "атошників".ЗАНАДТО ВИСОКА ЦІНА», - пише на своїй сторінці у Facebook активістка Соломія Мила.

Невдовзі, конфлікт переріс у гучний скандал із застосуванням сили, зокрема голова Житомирського військово-патріотичного клубу «Айдар» Олександр Федосюк кілька разів вибивав телефон з рук активістки та члена виконкому Віри Гринишиної, яка в цей час знімала на відео події, що відбувались у залі.

В результаті, близько 20 учасників АТО заблокували двері і сказали, що вони не випустять членів виконкому, доки ті не змінять рішення. Заступник міського голови Матвій Хренов був змушений припинити засідання і перенести його на інший день.

Последнее изменение Среда, 18/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework