Житомирські десантники, які тривалий час захищали Україну в районі виконання бойових завдань, повернулися додому

Особовий склад одного із десантно-штурмових підрозділів 95 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ ЗС України повернувся із району проведення антитерористичної операції до пункту постійної дислокації — міста Житомир.

Про це повідомляє прес-служба 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України.

— Протягом року, ми безперервно знаходилися в районі проведення АТО, сім місяців з якого безпосередньо утримували свої бойові позиції на нульовому рубежі зіткнення з російсько-терористичними військами, — розповів командир десантно-штурмового підрозділу з позивним «Чарлі». — Весь особовий склад беззаперечно та точно виконував всі поставлені перед ними бойові завдання. Тому ми повернулися додому живими.

Героїв «Крилатої піхоти» зустрічав військовий оркестр, виконуючи урочистий марш та українські патріотичні пісні.

Необхідно відзначити, що воїни 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України неодноразово були у найскладніших ситуаціях, проте вони завжди пам’ятали про вірність Батьківщині та військовому обов’язку. Кожен з них гідно виконував бойові завдання та вчергове примножив «скарбничку» бойових успіхів бригади та почесне звання Житомирського десантника.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 01/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework