П’ятирічна модель із Малина підкорює столичні подіуми

У столиці в рамках першого українського дитячого тижня моди UKFWeek відбувся Всеукраїнський конкурс-показ «МаленькаЯ МОДЕЛЬ України — 2017», у якому взяла участь і 5-річна малинчанка Марійка Гавриленко.

Захід, як і всі проекти журналу LolaKIDS, пройшов із благ

одійною метою — під час нього було зібрано 10000 гривень на ремонт п’яти інфузійних насосів у гематологічному відділенні Дніпропетровської обласної дитячої лікарні, пише Житомирщина.

— Марійка брала участь у конкурсі й, випередивши за всіма показниками більше 30 своїх ровесників, завоювала титул «Перша модель України—2017». Діти виходили в українському вбранні, демонструючи дизайнерські вироби відомих у країні марок — «Синій Льон», «Інфанта Карнавал», KIDS HOUSE, RUCHE, ТМ «ParaSolo» (засновники — малинчани Лілія і Юрій Бабаєви) та багато інших, — розповіла мама дівчинки Анастасія Гавриленко.

Додому юна модель повернулася з короною, пам’ятними стрічками, багатьма подарунками (іграшки; сертифікати на навчання; квитки в кіно та музеї), грошовою винагородою. Також її визнали «обличчям» рекламної компанії UKRAINIAN KID’S FASHION WEEK, що дозволить розмістити її фото на білбордах та безкоштовну участь в UKRAINIAN KID’S FASHION WEEK сезону весна — 2017.

 

 

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 15/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework