Відомому житомирському художнику встановлять персональну стипендію

Встановлення персональної стипендії народному художнику України Юрію Камишному погодили депутати під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності.

Майже 40 питань порядку денного 20 лютого опрацювала профільна комісія за участю заступників голови обласної ради Сергія Крамаренка і Максима Вілівчука, заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути, передає прес-служба обласної ради.

Згідно з проектом рішення пропонується встановити з 1 січня 2017 року персональну стипендію народному художнику України Юрію Камишному, який проживає на території Житомирської області, у розмірі мінімальної заробітної плати.

Крім цього, депутати дали згоду на внесення змін та доповнення заходів на 2015-2017 роки з реалізації Стратегії розвитку області на період до 2020 року. За зверненням Новоборівської селищної територіальної громади пропонується внести зміни щодо реконструкції водогінних мереж, загальноосвітнього навчального закладу і комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги». На ці заходи витрат з обласного бюджету не передбачається, але підтримання даного проекту дасть можливість громаді отримати кошти Державного фонду регіонального розвитку та з інших джерел фінансування.

Також профільна комісія розглянула питання внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад на 2015-2016 роки, затвердила Єдиний день депутата, погодила виділення коштів на лікування учасників АТО тощо.

З-поміж іншого депутати опрацювали питання комунальної власності та земельні й кадрові питання.

 

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 20/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework