×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обрали регіональних переможців конкурсу «100 кращих товарів України»

10 жовтня в облдержадміністрації відбулася церемонія нагородження переможців регіонального рівня Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Сьогодні наші товаровиробники розуміють, що запорука їхнього успіху – це висока якість, визнання та схвальна оцінка споживачів. На Житомирщині є підприємства, які випускають високоякісну продукцію, що отримала високі оцінки на першому етапі конкурсу «100 кращих товарів України», - зазначив голова облдержадміністрації, голова регіональної конкурсної комісії Сергій Машковський.

Він висловив впевненість в тому, що регіональні переможці гідно представлять свою продукцію у Києві і здобудуть призові місця на загальнодержавному рівні.

«Я переконаний, що житомирські товаровиробники, продукція яких вже пройшла перевірку на якість, зможуть задовольнити найвибагливішого споживача. Впевнений, що цьогорічний конкурс дасть черговий поштовх для поліпшення якості вітчизняної продукції та посилить її конкурентоспроможність серед європейських країн», - підкреслив очільник області.

Всього на регіональний рівень надійшли заявки від 47 підприємств Житомирщини на 50 видів продукції (кожен учасник конкурсу мав право подавати кілька видів продукції).

Переможцями на регіональному етапі стали 29 підприємств, які представили 30 видів продукції, робіт і послуг.

n131014977

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework