×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

45 вимушених переселенців повернулися додому

10 жовтня працівники Управління ДСНС Житомирщини надали допомогу 45 вимушеним переселенцям в організації їх переїзду до рідного краю. Всі вони зі Сходу нашої країни, а саме з Донецької та Луганської областей. Коли у даних регіонах розпочалися антитерористичні операції останнім довелося покинути свої помешкання.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

На допомогу нашим співвітчизникам відгукнулася Житомирщина, яка зустріли їх та поселили до санаторію «Тетерів», що розташований у Коростишівському районі. Понад чотири місяці проживали тут ці люди поки не дізналися, що вдома вже майже все спокійно.

Керівництвом Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Житомирської облдержадміністрації було вирішено питання щодо надання двох пасажирських автобусів, для перевезення вимушених переселенців до залізничного вокзалу міста Києва. Працівники ДСНС, у свою чергу, допомогли їх завантажити багаж та побажали щасливої дороги. Люди плакали та дякували рятувальникам і керівництву санаторії за надану допомогу та теплий і райдужний прийом. Автобуси доставили вимушених переселенців до столиці України, а вже звідти, потягами, всі вони попрямували на Батьківщину. На даний час у санаторії «Тетерів» залишилося ще 303 людини.

n131014978

n131014978 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework