×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянка довгі роки шукала могилу батька, який пропав безвісти у січні 1944 року

Вінницькі рятувальники допомогли повернути з небуття ім’я воїна Великої Вітчизняної війни. До працівників Служби порятунку нашої області звернулася Надія Хмельницька з Житомирщини із дещо незвичним для рятувальників проханням.

Жінка довгі роки не могла встановити місце загибелі свого батька Тараса Стрільчука, який пропав безвісти у січні 1944 року. Орієнтовне останнє місце його перебування – Вінницька область.

Про це пише «Інформаційна Вінниччина».

Допомогти жінці у такій нелегкій, але важливій справі, вирішили Юрій Поліщук, завідувач сектором планування аналітичного та документозабезпечення, та Вадим Панасієнко, головний фахівець Липовецького районного сектору ДСНС у Вінницькій області. Плідна праця рятувальників дала позитивні результати.

Як вдалося дізнатися, рядовий Тарас Стрільчук, який служив у 957 стрілецькому полку 309 стрілецької дивізії, загинув у січні 1944 року в районі села Скитка Липовецького району Вінницької області. Рятувальники повідомили про це дочці загиблого – Надії Хмельницькій. Жінка була надзвичайно вдячна співробітникам рятувальної служби за те, що вони не знехтували її проханням та допомогли відшукати місце загибелі батька.

– Я вражена чуйністю працівників ДСНС України. Вони є рятувальниками людських душ. Все життя я прагнула відшукати хоча б якість відомості про свого батька. А рятувальники одразу  ж взялися допомагати мені. Щиро дякую їм за небайдужість та чуйність, – прокоментувала пані Надія.

n131014985

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework