×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Мобілізований із Житомирщини Андрій переніс низку операцій, йому ампутували ногу, а згодом – відмовили нирки

Гроші на протези та реабілітацію збирають волонтери для поранених в зоні АТО Андрія Козаченка та Олександра Федорченка. Кожному з бійців потрібно понад 200 тисяч гривень на протези ніг.

В Андрія Козаченка ампутована права нога та стегно, в Олександра Федорченка - права нога вище коліна. Обидва чоловіки нині лікуються у Центральному військовому шпиталі. Спільна біда та сусідство по палаті зробило їх друзями, - повідомляється на сайті «5 каналу».
Мобілізований із Житомирщини Андрій та підполковник десанту з Дніпропетровщини Олександр – майже ровесники з різними долями, проте з однаковими проблемами. Познайомилися вони у столичному військовому шпиталі. Кожен із них втратив у боях праву ногу. Нещастя з Андрієм трапилося у день народження його доньки – 14 серпня – біля Амвросіївки. Там його артилерійський розрахунок потрапив під мінометний обстріл.
Відтоді Андрій переніс низку операцій, скільки – не пам’ятає. Йому ампутували ногу, а згодом – відмовили нирки. Зо два тижні чоловік пролежав у реанімації у Дніпропетровську, потому доправили до Києва. Увесь цей час поруч – дружина Катерина.
У палаті – чимало ікон. Вишиту Олександру подарували волонтери. Десантник ішов на фронт майором, а у шпиталі став підполковником. Ногу військовому відірвало поблизу Нижньої Кринки, коли його підрозділ потрапив під обстріл "Градами". Переконаний, позиції української армії ворогам здали місцеві.
У шпиталі йому ампутували ногу вище коліна. Після лікування Олександрові знадобиться протез і реабілітація, а він прагне якомога швидше стати на ноги та повернутися на службу. Каже, його надихає єднання нації у важку хвилину.

n131014987

n131014987 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework