У Житомирі провели робочу нараду з головами ОСББ

Під час робочої наради, 20 березня, з головами ОСББ обговорили проблеми проведення санітарного прибирання міста, питання по наданню пільг та субсидій.

Заступник міського комісара Олександр Негерей вручив головам ОСББ повістки строкової військової служби, що мають бути розповсюджені серед жителів будинку, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«З квітня місяця 2017 року розпочинається призив на строкову військову службу. Міським комісаріатом підготовлені повістки для юнаків призовного віку, які проживають у будинках ОСББ. Мова не йде про мобілізацію, це лише строкова військова служба, яка проходить у частинах забезпечення», - зазначає Олександр Негерей.

Якщо зазначений громадянин не проживає у будинку, що є власністю ОСББ, голова правління має у письмовій формі повідомити військовий комісаріат, про те що дана особа не зареєстрована за вказаною адресою. В свою чергу військовий комісаріат має перевірити інформацію у відділі реєстрації громадян.

В рамках робочої наради було наголошено на проведенні у місті Житомирі весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста.

«Наше головне завдання зробити місто чистим. Техніки, людського ресурсу у ВЖРЕПів та комунальних підприємств недостатньо, щоб забезпечити прибирання всього міста. Голови ОСББ мають виконати прибирання прилеглих територій або усунути недоліки здійсненого прибирання», - наголосив заступник міського голови Олександр Фещенко.

КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» назвала ОСББ, що не виконали прибирання прилеглих територій. Згідно з Розпорядженням міського голови, до 10 квітня голови правління ОСББ мають надати інформацію про виконання робіт та усунення недоліків до «Інспекції з благоустрою м. Житомира». Окрім прибирання територій, головам ОСББ наголосили на тому, що необхідно привести до ладу фасадну частину, а саме очистити від написів.

Директор департаменту праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір наголосила, що ОСББ долучилися до процесу надання пільг та субсидій, тому жодного звернення від громадян, що проживають у будинках ОСББ стосовно незабезпечення їх права на пільги та субсидії ненадходило.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 21/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework