Рятувальники Житомирщини отримали нову пожежно-рятувальну техніку. ФОТО

30 березня в Управлінні ДСНС України у Житомирській області відбулася церемонія передачі нової пожежно-рятувальної техніки підпорядкованим підрозділам.

Вогнеборці отримали 4 сучасні пожежно-рятувальні автомобілі на базі шасі МАЗ, закуплені за кошти державного бюджету на суму понад 15 млн. грн., передає У ДСНС України у Житомирській області. 

«Зовсім нещодавно ряд наших підрозділів Коростенського зведеного загону отримали пожежну техніку по лінії гуманітарної допомоги від норвезьких колег завдяки багаторічній співпраці з іноземними місіями в Україні керівника Коростенського районного підрозділу У ДСНС Сергія Рудзіка. Сьогодні також визначна подія у гарнізоні, оскільки останні одиниці спеціальної техніки наше управління отримувало ще у 2008 році, – поінформував присутніх заступник начальника Управління ДСНС області Олег Держанівський. – Крім того, поетапне оновлення пожежної техніки в системі ДСНС України триватиме і надалі. Зокрема, державним бюджетом на 2017 рік передбачено виділення 600 млн. гривень на покращення матеріально-технічного забезпечення ДСНС України».

Сьогодні нові автомобілі поповнять парки пожежно-рятувальної техніки Бердичівського, Новоград-Волинського, Черняхівського та Житомирського районних підрозділів, представникам яких керівництво Управління ДСНС області вручило на урочистостях ключі та документацію на техніку.

Також до піротехнічного підрозділу аварійно-рятувального загону області було передано отриманий нещодавно оперативний піротехнічний автомобіль Mitsubishi L-200.

Довідково:
Пожежно-рятувальні автомобілі на базі шасі МАЗ – це сучасні повнопривідні автомобілі підвищеної прохідності. Мають змогу доставляти до місця пожежі 4 тонни води та 400 кілограм піноутворювача, оснащені пожежним насосом високого тиску – до 60 л/с. Також техніка обладнана основними необхідними засобами для організації роботи рятувальників безпосередньо на пожежі та забезпечує освітлення місця проведення робіт в нічний час.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 30/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework