У Житомирі стартував новий сезон культурно-масового відпочинку в Парку Гагаріна. ФОТО

Кожен, хто 8 квітня, з 11:00 до 16:00 завітав до Парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна, зміг спостерігати відкриття нового весняно-літнього сезону.

На присутніх чекало багато цікавого: різноманітні конкурси, розваги, майстер-класи.

Прохолодна і вітряна погода не змогла зіпсувати настрою відвідувачам, адже навколо панувала весела, позитивна атмосфера. Знову запрацювали торгові точки, де можна придбати різноманітні товари: сувенірну продукцію, одяг, а також фудзони, де можна поласувати смачненьким.

Настрій житомирянам та гостям міста також підіймали концертні номери працівників Міського Палацу культури, учнів музичних шкіл Житомира. Зокрема, естрадно-духовий оркестр «Сурми Полісся» виконував: попурі пісень із відомих мультфільмів, кінострічок, українських композицій та багато іншого.

Дітвора ж охоче гралася з аніматорами, одягненими у костюм корівки та героїв з улюбленого мультфільму «Фіксики», прикрашала Пасхальні пряники, каталася на атракціонах, грала у твістер…Одним словом, весело проводила час.

Ніхто не забув і про те, що скоро ми святкуватимемо світле свято — Пасху. Тож під час відкриття паркового сезону діяла зона писанкарства. Кожен охочий міг зробити писаночку своїми руками, обравши візерунок, який найбільше до вподоби.

«Сьогодні у парку дуже насичена культурно-розважальна програма. І дорослі, і діти зможуть отримати незабутні враження, весело відпочити. Напередодні свята Христового Воскресіння дуже актуальною є наша зона писанкарства. Ми облаштували її, що кожен, хто забажає, міг створити свою писанку. Сподіваюся, що охочих буде багато», — говорить майстриня Світлана.

А вже сьогодні, також з 11:00 до 16:00, новий сезон культурно-масового відпочинку буде відкрито у Гідропарку.





 

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 09/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework