Помер чоловік відомої у Житомирі викладачки театрального мистецтва: жінка звинувачує медиків

Лікар може не лише врятувати людині життя, а й відібрати його. Стається, що українці помирають через халатність медиків. Однак вони не поспішають нести відповідальність за свою бездіяльність.

7 квітня помер чоловік власниці та викладачки театральної студії Аліни Зубової - Олег Зубов. Чоловіку було лише 30 років.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала сама Аліна.

"Сьогодні вранці помер мій чоловік. Викликали швидку допомогу за ніч тричі, коли вранці стало зовсім погано, виявилось що у нашому у місті Житомир немає спеціального медичного персоналу який зміг би взяти на ноші людину вагою 120 кг, викликали МЧС. У край важкому стані з помутнінням розуму від нестерпної болі, ми прочекали у приймальному відділені центральної міської лікарні № 2-Богунія, майже годину, за яку взяли лише аналіз крові та зробили кардіограму, а мали вести зразу у реанімацію, коли серце мого чоловіка не витримало очікування допомоги від лікарів та зупинилось, тоді збіглась вся лікарня і нарешті почали щось робити! Але було вже пізно. Люди добрі, допоможіть. Так не мало бути, він міг би жити. Хто відповідатиме за смерть мого чоловіка? Чи покарають винних?", - пише жінка.

Редакція інформаційного порталу DKS висловлює свої співчуття рідним та близьким.

Последнее изменение Среда, 12/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework