×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Марина Порошенко привезла теплі речі бійцям 95-ої бригади

Під час візиту на Донбас дружина Президента України відвідала штаб АТО та базу розташування 95-ої окремої Житомирської аеромобільної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як повідомляє прес-служба Президента України, візит організовано в рамках ініціативи Марини Порошенко "З теплом у серці", оголошеної наприкінці вересня. Напередодні поїздки до Краматорська у Мистецькому Арсеналі , який виступив співорганізатором проекту, речі , зібрані в рамках акції "З теплом у серці", були запаковані і відправлені на Схід. Вантаж, що вміщує 30 тон, доставлений двома фурами.

Під час візиту на Донбас Марина Порошенко відвідала штаб АТО та базу розташування 95-ої окремої Житомирської аеромобільної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Пані Марина оглянула намети, де живуть військові, медичну роту аеромобільної бригади, окремо поспілкувалася з жінками-військовослужбовцями.

Військовий "теплий караван" складався з теплого одягу та взуття: білизни, флісових кофт, шапок, рукавиць, берців, гумових чобіт. Також воякам були передані засоби утеплення: коремати, спальні мішки, плащ-палатки , термоси. І - найтепліше- дитячі листи і малюнки з подякою військовим за їх роботу і словами підтримки.

Зі штабу АТО більша частина вантажу у супроводі бійців міжнародної асоціації ветеранів підрозділу антитерору "Альфа" одразу була відправлена на блок-пости на передову.

У розмові з офіцерами і бійцями Марина Порошенко наголосила: "Це наш перший караван і ми всі сподіваємося на те, щоб скоріше на нашій землі запанував мир. Але поки вам потрібна буде наша допомога - ви можете бути впевнені , що ви її отримаєте". Дружина Президента висловила вдячність від імені усіх українців, від всіх українських жінок нашим військовим. Для всіх громадян України наші військові, що боронять суверенність та цілісність нашої держави, є прикладом сили духу, мужності та справжнього героїзму.

Зібраний вантаж дитячих теплих речей був направлений у дитячі будинки і до санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації дітей-сиріт "Смарагдове місто" у м. Святогорськ. Центр влітку прийняв більше 450 дітей з Донбасу, і зараз в цьому таборі залишаються діти, що стали вимушеними переселенцями. Зимовий одяг дітям віком від 4-х до 15- ти років (шапки, куртки, взуття, спортивні костюми, кросівки а також шкільне приладдя дітям) передала співорганізатор проекту Наталія Заболотна.

"Сьогодні в ці складні часи дітям дуже потрібні віра, надія і любов, яку вони сподіваються знайти у сильних, мудрих і впевнених дорослих. Саме такими вони мають бачити і відчувати українців, адже від того, які приклади добра і зла, правди і брехні, друзів і ворогів ми надаватимемо їм зараз - таких громадян країна отримає у майбутньому" - зазначила Марина Порошенко.

n1610141052

n1610141052 1

n1610141052 2

Последнее изменение Четверг, 16/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework