У Житомирі може з’явитися пам’ятник св. Архангелу Михаїлу

9 березня цього року на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради, з’явилося звернення, у якому житомиряни просять встановити пам’ятник св. Архангелу Михаїлу.

«Пропонується внести зміни до рішення Житомирського міськвиконкому від 16 жовтня 2013 року № 508 щодо встановлення пам’ятнику Ігнацію Падеревському на розі вулиць Київської та Театральної м. Житомира, - йдеться у петиції.

«Відповідно до клопотання Провінції св. Михаїла Архангела Ордену Братів Менших Римсько-католицької церкви в Україні до Житомирського міського голови та Свято-Михайлівського собору Української православної церкви Київського патріархату до постійної комісії з питань розвитку інфраструктури міста, якою рекомендовано погодити встановити на розі вулиць Київської та Театральної поблизу Семінарійського костьолу пам’ятник св. Архангелу Михаїлу.

Встановлення пам’ятнику св. Архангелу Михаїлу логічно поблизу культової споруди та буде гармонічно вписуватись в архітектурно-історичний ансамбль м. Житомира, - зазначає автор Валентин Щур.

Необхідну кількість підписів під петицією було зібрано всього за 14 днів. Днями, у міській раді надали відповідь на дане звернення
«Ваше звернення з пропозицією щодо встановлення пам’ятника св. Архангелу Михаїлу розглянуто.

Відповідний проект рішення міської ради з 25.05.2016 р. оприлюднений на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради.Після обговорення в постійних комісіях міської ради буде внесений на розгляд сесії», - зазначає в.о. директора департаменту містобудування та земельних відносин Є.Л. Черкасова.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 24/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework