Управлінців Житомирського бронетанкового заводу навчать передовим західним підходам в управлінні

20 квітня 2017 року на Державному підприємстві «Житомирський бронетанковий завод», що входить до ДК «Укроборонпром», розпочалася шестимісячна програма корпоративного навчання керівного складу, організована бізнес-школою «Міжнародний інститут бізнесу».

МІБ кваліфікований ДК «Укроборонпром» в якості провайдера корпоративного навчання.

Майбутня програма проходить в корпоративному форматі МВА-програми. Навчання пройде для групи провідних управлінців підприємства і передбачає програму з 6 модулів та буде охоплювати всі функціональні сфери бізнесу: фінанси, маркетинг, бізнес-право, управління проектами, HR-менеджмент і корпоративна культура, логістика, стратегічне управління. В ході навчання учасники програми освоять найсучасніші управлінські, аналітичні та стратегічні інструменти, які допоможуть в реалізації корпоративної стратегії компанії. Ця програма спеціально розроблена для підприємств-учасників ДК «Укроборонпром» провідними викладачами-практиками Міжнародного інституту бізнесу з урахуванням специфіки діяльності даних підприємства, повідомляють на сайті підприємства. 

Метою такого специфічного навчання є створення конкурентної переваги підприємства серед подібних на ринку, а саме:

• Послідовний і комплексний організаційний розвиток компанії
• Формування функціональних систем управління
• Удосконалення індивідуальної результативності
• Підвищення ефективності роботи персоналу

Освіта для менеджерів оборонно-промислового комплексу дозволить підвищити професійний рівень та використати його для подальшого розвитку оборонних підприємств бо вона орієнтована на специфіку та потреби оборонно-промислового комплексу, дозволить охопити питання адміністрування бізнесу, управління проектами, фінансами та людськими ресурсами, управлінської ефективності, тощо. Дозволить застосувати в українській оборонній промисловості передові західні підходи в управлінні підприємствами та підвищити ефективність управлінських рішень.

Тому керівництво прийняло рішення про інвестування в освіту – інвестування в майбутнє підприємства, щоб співробітники змогли розвинути свої компетенції в сфері операційного менеджменту, управління командами і складними проектами, а також підвищити персональну ефективність, отримуючи нові теоретичні знання, практичні навички, інструменти для прийняття ефективних рішень в сфері управління.

Кінцева мета навчання - систематизація підходу в роботі – починаючи з моменту ідеї, ефективності проекту, прибутку від певної розробки чи модернізації техніки, закінчуючи просуванням на вітчизняному чи зарубіжних ринках.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 24/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework