«Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» відмовилася від однієї зі справ за судовим позовом до міської ради

І знову тротуарне питання. Сьогодні, 27 квітня, Наталія Сікорська, суддя Господарського суду Житомирської області, вкотре розглянула дві справи за позовом ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» до Житомирської міської ради про несплату коштів за виконані роботи.

Під час судового засідання представник позивача подав заяву про відмову від однієї зі справ за позовом. Суд прийняв відмову, адже вона не суперечить чинному законодавству. Добре відомо, що «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» не дотрималась умов договору, не виконала роботи у запланований термін, здійснювала ремонт житомирських тротуарів неякісно.

Натомість, розгляд наступного позову в зайвий раз змусив задуматися, що і позивач, і відповідач навмисно затягують процес, перетворюючи його в якусь клоунаду. До сьогоднішнього слухання вони так і не спромоглися знайти оригінал акту виконаних робіт на суму 410 тисяч гривень, які є вагомими доказами у справі. Суддя оголосила перерву до 3 травня, щоб вже того дня, о 15:00 годині, учасники судового процесу змогли пред’явити докази своїх претензій одне до одного, і все-таки знайшли оригінал акту виконаних робіт. А поки питання сплати Житомирською міською радою компанії-підряднику вищезазначеної суми залишається невирішеним.

«Шановні присутні, ваша поведінка нагадує дитячу гру "Кішки-мишки". Ви вже вкотре не можете надати належних доказів суду щодо своїх позовних вимог. Наступного разу я сподіваюся їх побачити», — звернулася до представників позивача і відповідача Наталія Сікорська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ремонт тротуарів в центрі Житомира завищили на 3 мільйони?

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 27/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework