На березі річки Случ лісівники збудували альтанку для відпочивальників. ФОТО

Перед початком пожежо-небезпечного періоду лісівники області звертаються до громадян із застереженням: бути максимально обачними та обережними з вогнем у лісових масивах.

«Ми докладаємо багато зусиль, аби відпочинок наших співгромадян на природі був комфортним та безпечним, — каже начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський.

— Для цього в лісових масивах області встановлено достатньо рекреаційних пунктів зі спеціально обладнаними місцями для розведення вогнищ та збирання сміття. Більше того, ми готові побудувати місця для відпочинку саме там, де бажає громада, і в такій кількості, аби всі мали вільний доступ до таких пунктів. Але у відповідь розраховуємо на те, що у небезпечні в пожежному відношенні періоди громадяни відпочиватимуть саме у цих місцях і не палитимуть вогонь будь-­де, не заїжджатимуть транспортними засобами вглиб лісу», - про це інформує прес­-служба обласного лісового відомства.

Саме із цих міркувань взялися до облаштування нового місця рекреації на березі річки Случі лісівники Новоград­-Волинського держлісгоспу. Нова альтанка, збудована з допомогою місцевих мешканців, — це лише початок справи, — переконані лісівники. Далі будуть інші об’єкти, аби всі бажаючі мали можливість поспілкуватися з природою, насолодитися її краєвидами, не завдаючи їй шкоди.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 28/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework