У Житомирі відкрили сезон зі Street Workout. ФОТО

29 квітня 30 учасників (4 дівчини та 26 юнаків) із різних куточків Житомирщини та міста Києва демонстрували неймовірні можливості свого тіла, виконуючи надзвичайно складні вправи на змаганнях зі Street Workout. Житомирщину представляли «підкорювачі перекладин» з м. Олевська, м. Новограда-Волинського, с. Романів і, звісно ж, м. Житомира.

Учасники змагалися у чотирьох номінаціях: силовий фрістайл серед чоловіків (до 16 років та 16+), жіночий фрістайл та нова для України дисципліна «кросс-бар» (вправи з додатковою вагою). Своїм прикладом учасники доводили, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя, обирати здоров’я, а не на шкідливі звички.

Окрасою конкурсної програми стали талановиті виступи чотирьох дівчат, які змагалися у своїй номінації. Можна впевнено стверджувати, що в майстерності представниці прекрасної статі ні в чому не поступалися хлопцям. А родзинкою заходу стали яскраві танцювальні номери красунь-дівчат із театру танцю «Енергія», який вже не вперше підтримує атлетів Житомирщини під час змагань. На захід також завітали гості із Чехії — Тетяна та Адам Raw.

Організатори не забули й про вболівальників: для них проводили різні конкурси. Зокрема, глядачі змагалися, хто найбільше разів підтягнеться на перекладині. Переможцем став юнак із Новограда-Волинського, який приїхав підтримати друзів-атлетів зі свого міста.

Визначати найкращих воркаутерів було досить складно, адже усі демонстрували гарну підготовку та фізичну форму, а вправи учасників були різноманітними та складними. Отож, назвемо імена кращих спортсменів на змаганнях зі Street Workout.

Силовий фрістайл серед чоловіків (до 16 років):
3 місце — Дмитро Корольов
2 місце — Ігор Тимофеєв
1 місце — Ігор Назаренко

Силовий фрістайл серед чоловіків (16+):
3 місце — Дмитро Абдул
2 місце — Вадим Любарець
1 місце — Ярослав Жук

Жіночий фрістайл:
3 місце — Наталія Пашкевич
2 місце — Анна Швайко
1 місце — Лада Швець

«Кросс-бар»:
3 місце — Євген Шульга
2 місце — Дмитро Головач
1 місце — Дмитро Абдул

Під час нагородження учасників змагань з вітальним словом виступила Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради: «Дивлюся я на нашу молодь і тішуся, що у нас росте таке чудове майбутнє. Ви такі молодці, що обираєте спорт і здоровий спосіб життя, а не шкідливі звички.

В черговий раз переконуюся, що ми правильно зробили, придбавши цю стійку, на якій учасники змагань сьогодні показували свої спортивні номери. Після таких заходів розумієш, що спортивні змагання варто проводити набагато частіше. Можна регулярно на вулиці Михайлівській встановлювати цю стійку, щоб усі охочі змогли на ній тренуватися. Давайте і далі демонструвати, наскільки ми круті та долучати до спорту якомога більше людей, особливо дітей та молодь!».

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 30/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework