Об'єднані територіальні громади з початку року вже заробили 162 мільйона гривень

І це без урахування коштів, які надійшли з державного бюджету, - зауважив під час спілкування з журналістами регіональних телеканалів голова обласної ради Володимир Ширма:

"Якщо говорити про об’єднані територіальні громади, то у них ситуація складається непогано. Надходження до бюджетів ОТГ навіть проти минулого року за чотири місяці зросли в 2,7 рази. В абсолютних цифрах це 102 мільйони гривень більше поти минулого року. тому можна говорити про те, що децентралізація дала можливість ОТГ краще вирішувати питання соціального розвитку".

Голова облради зауважив, що в минулому році, на території тоді ще 9 ОТГ були проведені кілька капітальних ремонтів дитячих садочків, шкіл та медичних амбулаторій, зроблені дороги у найвіддаленіших селах нашої області. Також Володимир Ширма повідомив, що на черговій сесії обласної ради, яка відбудеться 25 травня, будуть внесені зміни до перспективного плану і вже надійшли документи від чотирьох майбутніх громад з Пулинського, Овруцького, Радомишльського та Чуднівського районів. Сьогодні в області діють 32 ОТГ.

 

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 01/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework