Напередодні свят рятувальники нагадали громадянам про наслідки нехтування правилами пожежної безпеки в лісових масивах

З початку 2017 року в екосистемах Житомирщини внаслідок необережного поводження з вогнем сталося вже 144 випадки загорянь. Стабілізувати ситуацію не втомлюються рятувальники.

5 травня з метою попередження виникнення пожеж фахівці ДСНС спільно з лісівниками провели профілактичні рейди в лісових масивах Народицького, Овруцького та Чуднівського районів.

Під час заходу рятувальники нагадували громадянам про необхідність дотримуватися правил безпечного відпочинку, роз’яснювали їм вимоги пожежної безпеки у лісі. Спілкуючись із населенням працівники Служби порятунку «101» закликали не розводити вогнище біля сухостою, обгороджувати та розчищати місце розпалення багаття, а також обов’язково не забувати прибирати місце погашеного вогнища. Також кожен із відпочивальників отримав листівки із застережливою інформацією.

Управління ДСНС Житомирщини звертається до громадян із закликом бути вкрай обережними під час перебування в екосистемах. Пам’ятайте: місце відпочинку після себе потрібно прибрати. Крім того, забороняється палити, кидати у лісі, на відкритих територіях, на узбіччях автодоріг непогашені сірники та недопалки. Якщо ви помітили загоряння у лісі, негайно телефонуйте за номером Служби порятунку «101»!


У ДСНС України
у Житомирській області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 05/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework