Як журналісти побували на асфальтобетонному заводі та спостерігали за роботою ремонтної бригади на дорогах Житомира. ФОТО

Сьогодні житомирські журналісти отримали нагоду в деталях побачити, як відбуваються ремонтні роботи на шляхах Житомира.

Сергій Янушевич, директор КП «Управління автомобільних шляхів» разом із представниками ЗМІ побував на вулиці Леха Качинського, біля Польського дому, де як раз активно працювала ремонтна бригада.

«Спочатку відбувається фрезерування усіх нерівностей і ям. Далі робиться карта, в якої є спеціальні вертикальні стінки, що дозволяють асфальту не розповзатися при нормальному ущільненні. Потім відбувається підмітання. Ви бачили одну із машин, яка підмітає. Наступним йде процес гідранації, або заливки бітумом країв. А вже після нього робиться укладання асфальту», — розповідає Сергій Янушевич.

Директор КП «ЖУАШ» наголосив на тому, що підприємство хоче купити нормальне, сучасне обладнання, щоб виконувати роботи оперативніше та якісніше. А це, відповідно, дозволить поступово приходити до європейської практики ремонту доріг.

Варто зазначити, що виконробам також поставлена задача робити, паралельно із проїжджими частинами, ще й тротуари. «Нам не байдуже, якими дорогами їздять житомиряни та гості міста, тож ми докладаємо усіх зусиль, щоб здійснювати свої роботи швидко та якісно», — говорить Сергій Янушевич.

Журналісти не лише побачили, як ремонтні бригади працюють на дорогах Житомира, а й побували немісцевому асфальтобетонному заводі.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 05/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework