Готель на Житомирщині увійшов до списку незвичайних готелів України

Жоден турист-мандрівник не може подорожувати по світу без зупинок на відпочинок.

Варіантів для привалу на сьогодні існує безліч: від найдешевших хостелів до фешенебельних готелів, що лякають своєю дорожнечею. Але є і такі готелі, які підкорюють, насамперед, своєю родзинкою. Про одні цікаві готелі ви вже дещо чули, в інших, можливо, навіть неодноразово зупинялися. IGotoWorld.com підібрав кілька найбільш незвичайних готелів України, де хоча б раз прагне побувати кожен українець.

У матеріалі, окрім інформації про цікавинки готелів, також вказані ціни за добу перебування у номері. Так як на носі літо, то їх ми промоніторили на цю гарячу пору, а саме – на липень 2017 року. І, якщо ви заплануєте відвідати один з цих готелів, то номери треба замовляти якомога швидше. Адже влітку, так як і до новорічно-різдвяних свят, їх розбирають, як гарячі пиріжки. Також варто час від часу переглядати сайти готелів та сервіси замовлення номерів, адже буває, що заклади проводять акції, під час яких суттєво знижують ціни.

Бутік-готель Via Regia, Радомишль

Чим незвичайний: готель є невід’ємною частиною музейного комплексу «Радомисль». Номери виконані в аскетичному стилі раннього модерну і дещо нагадують чернечі келії, але оформлені в теплих світлих тонах з підкресленими елементами цегляної кладки. Меблі в номерах – дерев’яні і плетені, що дозволяє повною мірою відчути себе в епосі 17–18 століть.

Вартість номерів: двомісний номер – 1300/1500 грн/доба; двомісний номер у вежі – 2000/2500 грн/доба; двокімнатний с'ют з інфрачервоною сауною – 2500/3000 грн/доба; апартаменти із двома спальнями – 3500/4000 грн/доба.

Де знаходиться і як дістатися: Житомирська область, Радомишль, вулиця Щорса, 15. До залізничного вокзалу Києва – 100 км, до аеропорту «Бориспіль» – 140 км. Від залізничного вокзалу ходять автобуси, але можна домовитися і з таксистами.

Готель Citadel Inn, Львів

Чим незвичайний: заклад буде цікавим тим, хто любить старовину. Адже готель розміщений у фортеці, а інтер'єр виконаний у стилі «старої Австрії». Таким чином власники намагаються повернути гостей у часи Австро-Угорщини, коли місто Лева було однією з перлин великої імперії.

Вартість номерів: стандарт двомісний – 3135/3900 грн/доба; покращений двомісний – 3705/4500 грн/доба; люкс – 6555/7500 грн/доба.

Де знаходиться і як дістатися: Львів, вулиця Грабовського, 11. Готель розташований за 3 км від залізничного вокзалу. Громадським транспортом сюди можна доїхати за півгодини.

Modern Art Hotel, Львів

Чим незвичайний: заклад створений для любителів просторих та світлих номерів. Загалом їх у готелі 33. Найнезвичайніший розміщений на мансарді і має прозорий дах. Сам готель розмістився у будівлі, зведеній наприкінці 19 століття. На початку 20-го тут діяв кінотеатр. Нині гості готелю теж можуть подивитися кінострічки. А ще послухати чарівний джаз у ресторані імпровізацій «Грушевський cinema&jazz».

Вартість номерів: стандартний одномісний номер – 980 грн/день; класичний номер із видом на місто – 1100 грн/день; двомісний номер Комфорт у мансарді – 1480 грн/доба; номер Твін Комфорт – 1480 грн/доба; двомісний номер Комфорт Cupola – 1480 грн/доба; покращений номер Твін – 1780 грн/день; люкс – 2780 грн/день.

Де знаходиться і як дістатися: Львів, проспект Шевченка, 28. Готель розташований неподалік центральної частини міста Лева. Від залізничного вокзалу та автостанції – 3 км. Тож дістатися до готелю громадським транспортом не складе значних зусиль.

Готель IQ, Київ

Чим незвичайний: це, мабуть, найсучасніший готель у нашому переліку і тому назву він отримав не випадково. Власники оснастили його найновішими технологіями. Тож іноді, щоб просто прийняти душ чи відкрити вікно, доводиться помізкувати, як саме це зробити. А все тому, що готель оснащений технологією «Розумний дім». Та коли до неї звикаєш, то без цієї системи важко обійтись, адже вона вирішує безліч побутових завдань самотужки.

Вартість номерів: стандартний двомісний – 989 грн/доба; напівлюкс – 1489 грн/доба.

Де знаходиться і як дістатися: Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 6. Громадським транспортом від залізничного вокзалу до готелю можна доїхати за півгодини. Заклад розташований за 6 км від аеропорту «Жуляни». Щоб дістатися з летовища до готелю маршруткою, теж знадобиться приблизно 30 хвилин.

Арт-готель «Баккара», Київ

Чим незвичайний: цей готель розташований на воді. Тобто це плавуча баржа, перетворена в затишний готель, з вікон якого можна милуватися чудовою панорамою дніпровських берегів; з іншого боку вікна номерів виходять на парк. Зовні готель нагадує океанський лайнер з дахом синього кольору, а в цілому здалеку готель схожий на кольоровий вітраж. В інтер’єрі переважають світлі тони, основою обстановки є зручні меблі у вінтажному стилі. Сміливо можна сказати, що цей арт-проект входить до списку найбільш цікавих готелів України.

Вартість номерів: класичний (вид на річку) – 1520/1900 грн/ніч; класичний (вид на парк) – 1200/1500 грн/ніч; делюкс (вид на парк) – 2320/2900 грн/ніч; делюкс (вид на річку) – 2800 /3800 грн/ніч.

Де знаходиться і як дістатися: Київ, Венеціанський острів, 1. Найближча станція метро – «Лівобережна», поруч з якою розташований Міжнародний виставковий центр, від нього до готелю 10–15 хвилин ходьби.

Готель NEMO, Харків

Чим незвичайний: родзинкою закладу є океанаріум та дельфінарій. Сюди приїздять гості з усієї України та закордоння, щоб поплавати з дельфінами! Ці істоти здатні розслабити та розважити будь-кого. Також в океанаріумі є білухи та тюлені. Тож до готелю варто вирушати з дітьми, їм неабияк сподобається такий відпочинок.

Вартість номерів: двомісний номер – 1440/2000 грн/доба; покращений двомісний номер – 1890/2500 грн/доба; напівлюкс – 2340/3000 грн/доба; люкс – 3240/4000 грн/доба.

Де знаходиться і як дістатися: Харків, вулиця Сумська, 35. Дорога до готелю із залізничного вокзалу займе трохи більше години. Від зупинки біля центрального ринку до дельфінарію ще 15 хвилин треба пройти пішки.

Комплекс «Фрумушика-Нова», Одещина

Чим незвичайний: унікальне місце, оточене степами. Тут можна не тільки відпочити від міської суєти у готелі, а й відвідати одну із найбільших у Європі ферм із вівцями. А також – купити смачного і натурального сиру. Ще на території комплексу розміщений етнографічний музей на кшталт столичного «Пирогова». Тутешня атмосфера дозволить зануритися у 19 – початок 20 століття.

Вартість номерів: двомісний номер – 450 грн/доба; номер для молодят – 550 грн/доба; двомісний гостьовий будиночок – 530 грн/доба; будинок єгеря – 1350 грн/доба; мисливський будинок – 2800 грн/доба.

Де знаходиться і як дістатися: Одеська область, Тарутинський район, за 6,5 км від села Старосілля. До цього населеного пункту можна доїхати автобусом із Одеси. Звідти найдоцільніше буде замовити таксі.

Business & Relax Hotel GoodZone, Піщанка

Чим незвичайний: для тих, хто не уявляє свій відпочинок без води, ця місцина підійде ідеально. Тут можна позасмагати на пляжі і поплавати у озері. Вікна номерів виходять на водойму, тож за гарної погоди можна і поїсти чи випити чогось холодненького на терасі. Любителі спорту теж знайдуть чим зайнятися. Поруч – поля для міні-футболу та волейболу, тенісний корт.

Вартість номерів: стандартний номер з двома окремими ліжками – 1830 грн/доба; покращений двомісний номер із видом на річку – 2185 грн/доба; котедж – 2450/2820 грн/доба; люкс з видом на річку – 12190 грн/доба.

Де знаходиться і як дістатися: Дніпропетровська область, Новомосковський район, село Піщанка, вулиця Чкалова, 70. Від Дніпра до готелю – 80 км. Трохи більше ніж за годину із автовокзалу обласного центру можна автобусом доїхати до Піщанки.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework