Сергій Сухомлин: Ми не піднімали тарифи на проїзд з кінця 2014 року

Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету активно обговорювалося питання порядку денного «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування».

Місцеві перевізники прийшли на засідання із надією, що члени виконавчого комітету проголосують за підняття вартості проїзду, і вона становитиме 5 гривень (у маршрутних таксі). Як зазначають перевізники, нині їхні підприємства працюють збитково. Вони вимагають підняття вартості проїзду, обіцяючи, що якість надання послуг при цьому значно покращиться. Дехто із членів виконкому не вірить цим словам, наголошуючи на тому, що спершу варто покращувати якість перевезень, а вже потім піднімати тарифи.

Сьогодні ж члени виконавчого комітету не підтримали своїми голосами підняття тарифів на проїзд: було вирішено, що ані в міському електротранспорті, ані в маршрутних таксі ціни на проїзд поки що не піднімуться. Варто зазначити, що питання підняття вартості проїзду у громадському транспорті, який належить приватним перевізникам, продовжать розглядати на наступному засіданні виконавчого комітету.

«Питання підняття тарифів дуже складне і не популярне. Ми не піднімали тарифи з кінця 2014 року. Ми не збираємося піднімати тарифи на проїзд у міському комунальному транспорті, допоки у нас не буде техніки належної якості. Ми робимо все, аби ця техніка з’явилася у ТТУ. На минулій сесії вже було визначено суму 62 мільйони гривень на закупівлю низькополих автобусів вже цього року. Нині готується тендерна документація, і вже на сесії ми будемо розглядати питання виділення коштів», — зауважив міський голова Сергій Сухомлин.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework