На Житомирщині рятувальники відпрацьовували селище, де напередодні сталася пожежа із загибеллю двох людей

З метою зменшення загиблих та травмованих під час пожеж, а також кількості самих загорянь, рятувальники спільно із працівниками Національної поліції та соціальної служби 10 травня навчали правилам безпеки шляхом подворового обходу населення селища Хорошів.

Проведення заходу саме на території даної селищної ради перш за все спричинене тим, що нещодавно у Хорошеві сталося лихо – на пожежі у приватному житловому будинку загинуло 2 особи, повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

Перевіряючі проходили по заздалегідь складених списках адрес родин, які викликають увагу. У цю категорію потрапили багатодітні сім’ї, самотні пенсіонери, неблагонадійні особи. Кожному з господарів вручалися пам’ятки безпеки, в яких зазначені основні недоліки, що допускаються при монтажі та експлуатації електрообладнання й пічного опалення. Також під час рейду наголошувалося на обережному поводженні з вогнем та недопущенні пожеж через дитячі пустощі.

Під час проведення відпрацювання селянам вручили листівки та пам’ятки з основними вимогами правил пожежної безпеки та вказаними порушеннями в житлових будинках, які зазвичай призводять до виникнення пожежі.

Працівники ДСНС наголошують, що основне завдання профілактичних заходів – це попередження трагічних наслідків недбалого ставлення людей до власної безпеки, а для цього кожен насамперед повинен більш відповідально ставитись до виконання елементарних правил пожежної безпеки.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 10/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework