Підприємця у судовому порядку зобов’язано сплатити до бюджету м. Коростень за договором пайової участі у розвиток інфраструктури

Позов Коростенської місцевої прокуратури про визнання укладеним договору пайової участі у розвиток інфраструктури м. Коростень та зобов’язання приватного підприємця сплатити до місцевого бюджету понад 28 тис грн господарським судом Житомирської області задоволено у повному обсязі.

Як встановлено Коростенською місцевою прокуратурою, у червні 2015 року місцевим приватним підприємцем зареєстровано в Управлінні ДАБІ у Житомирській області декларацію про готовність до експлуатації побудованого об’єкта – магазину.

Однак, усупереч вимогам Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Порядку залучення коштів замовників (інвесторів) у розвиток інженерно-транспортної інфраструктури м. Коростеня», забудовник не звернувся до Коростенської міської ради із заявою про укладення договору пайової участі та не надав передбачені зазначеним законодавством документи.

Фактично ним було неодноразово проігноровано надіслані Коростенською міською радою офіційні листи щодо необхідності укладення приватним підприємцем договору пайової участі.

Органами прокуратури вжито заходів представницького характеру щодо відновлення порушених прав та інтересів територіальної громади та у судовому порядку визнано укладеним договір пайової участі у розвиток інфраструктури міста, за яким підприємець зобов’язаний сплатити до бюджету понад 28 тис грн.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 26/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework