Випускників Бердичівської школи-інтернату зі святом останнього дзвоника привітав колектив прокуратури Житомирщини

У п’ятницю, 26 травня 2017 року, від прокуратури Житомирської області, вихованців Бердичівської школи-інтернату вітали із святом останнього дзвоника представники колективу прокуратури області.

На шкільне свято до підшефних завітали заступник прокурора області Віталій Мякішев, начальник відділу ювенальної юстиції Оксана Кайданович та перший заступник керівника Бердичівської місцевої прокуратури Сергій Сивак.

Заступник прокурора області Віталій Мякішев, вітаючи усіх учнів школи-інтернату із закінченням навчального року, побажав змістовно, корисно та весело провести літні канікули, аби з новими силами та ентузіазмом розпочати наступний навчальний рік.

Особливі побажання та настанови були адресовані учням випускного класу, у яких закінчився період вчительського піклування та розпочався свій самостійний шлях у житті. Віталій Мякішев побажав успіхів, наполегливості та удачі у виборі професії, аби реалізувати свої задуми та мрії.

Свято останнього дзвоника проходило в урочистій атмосфері, із дотриманням українських традицій: пісні, танці, квіти, пишний коровай на вишитому рушнику – як благословіння на щасливу долю, грамоти та нагороди за успіхи у навчанні. І, як завжди, урочисте вручення атестатів директором школи Ларисою Тарнопольською, сердечні вітання від усього педагогічного колективу та зворушливий дзенькіт останнього дзвоника у виконанні наймолодшої учениці.

Варто додати, що колектив прокуратури Житомирської області вже декілька років поспіль опікується вихованцями Бердичівської школи-інтернату. За цей час зміцніла дружба із підшефними та склалися добрі традиції, серед яких – на найголовніші свята, зокрема, дні народження та урочистості з нагоди початку і закінчення навчального року вітати щирими побажаннями та подарунками. Цьогоріч випускники–одинадцятикласники одержали бажані та очікувані подарунки – сучасні мобільні телефони. А значить, випускники і в подальшому, самостійному житті перебуватимуть на зв’язку із своїми вчителями та шефами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній дзвоник 2017 у фотографіях

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 26/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework