За добу вогнеборці ліквідували 5 пожеж, дві з яких – вгосподарчих спорудах

26 травняоб 11:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблочній господарчій споруді в с. Райгородок Бердичівського району.

З’ясувалося, що вогнем охоплено покрівля та перекриття на площі 150 кв.м. Враховуючи те, що горище було заповнене сіном, існувала загроза поширення полум’я на більшу його площу.

Бійці ДСНС о 12:50 пожежу ліквідували. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди. Вогнеборцям вдалося врятувати будівлю від повного знищення вогнем та не допустити перекидання на поруч розташований житловий будинок.

Ще одну пожежу минулої доби, 26 травня, о 16:19 вогнеборці гасили в с. Гулянка Коростенського району. Там вже горіла дерев’яна літня кухня. Ускладнювалася ситуація щільністю розташування сусіднього житлового будинку та господарчих будівель на які міг, у будь-яку мить, перекинутися вогонь.

Коростенські вогнеборці, у складі 4 чоловік, о 17:02 пожежу локалізували та о 17:20 - ліквідували. Вогонь знищив дерев’яну літною кухню, однак житловий будинок та поруч розташовані господарчі споруди бійцям ДСНС вдалося врятувати.

Цієї ж доби вогнеборці ліквідували ще 3 пожежі: у м. Малин – горіло сміття у підвальному приміщенні житлового будинку та м. Житомир цієї доби сталося займання в металевому гаражі та в автомобілі.Внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини займань наразі встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Житомирській області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 27/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework