У Житомирі відбудеться останній показ відбіркового етапу «ART-UKRAINE» - 2017

30 травня 2017 року у Житомирі відбудеться останній показ відбіркового етапу театрального Всеукраїнського щорічного фестивалю-конкурсу «ART-UKRAINE» - 2017, виставою Житомирського українського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги «Украдене щастя», режисер - заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна.

Загалом у відбірковому турі Фестивалю змагаються 22 театри із 21 області. Унікальність Фестивалю «ART-UKRAINE» полягає в тому, що переможців відбіркового туру визначатимуть глядачі, відповідаючи на запитання спеціально розробленої анкети. Передбачається, що судитимуть якість вистави, гри акторів та режисерської роботи більше як 13 тисяч учасників Фестивалю.

До другого туру увійдуть три театральних колективи, визнаних кращими за версією глядачів. Фінальне змагання пройде у Києві наприкінці червня на Малій сцені Національного академічного драматичного театру імені І.Франка. Головного переможця обиратиме професійне журі, до складу якого увійдуть заслужені актори та діячі мистецтв України. Переможець фестивалю отримає велику грошову винагороду.

Благодійна складова «ART-UKRAINE»-2017: залучення до перегляду вистав ( безплатно, за кошти спонсорів) на кожну виставу більше десяти осіб із вразливих категорій населення. А також - фінансова допомога у відбудові після пожежі Черкаського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка.

Мета і цілі Фестивалю: відродження й популяризація театрального мистецтва в Україні та підтримка розвитку місцевих театральних колективів на всеукраїнському рівні; створення дієвої комунікативної платформи для обговорення шляхів культурного збагачення українців, у тому числі – через підтримку та розвиток театрального мистецтва в Україні.

Серед усіх глядачів Фестивалю розігруватимуться цінні призи. Для цього учаснику розіграшу потрібно буде вписати в анкету унікальний код, отриманий в буклеті Фестивалю, а сам буклет зберегти до розіграшу. Розіграш цінних призів відбудеться перед фіналом, шляхом вибору комп’ютером випадкових номерів. Переможці матимуть змогу приїхати за подарунками до Києва, або ж – отримають їх через пошту.

Організатори Фестивалю «ART-UKRAINE»-2017: «Благодійний фонд Костянтина Гусева», Громадська організація «Народна Україна».

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 27/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework