Відомі гумористи «Студії Квартал-95» завітали до Житомирських десантників. ФОТО

До 95 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ ЗС України з концертною програмою завітали відомі гумористи «Студії Квартал-95».

Володимир Зеленський, Юрій Корявченков, Олександр Шкалов, Сергій Казанін, Олена Кравець, Михайло Фаталов та Євген Кошовий подарували десантникам незабутню розважальну програму.

Захід відвідали командувач Високомобільних десантних військ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський, військовослужбовці бригади з дружинами та дітьми, а також батьки та дружини десантників, які віддали життя під час бойових дій на Донбасі.

Організатор зустрічі Юрій Тира відзначив, що вони вже давно товаришують з житомирськими десантниками та неодноразово відвідували їх в районі проведення АТО.

– Спасибі хлопцям за те, що Ви робите. У нас немає вибору, коли в країні йде війна, ми вважаєм для себе обов’язком їздити до військовослужбовців. Зараз шукаємо можливості в рамках гастролювання країною відвідати й інші військові частини. Чим можемо, тим і підтримуємо бойовий дух наших захисників, – сказав організатор зустрічі.

Протягом двох годин, відомі коміки розважали своїм цікавими виступами глядачів. Свою вдячність артистам за щирі посмішки та гарний настрій, присутні висловлювали квітами, гучними аплодисментами та вигуками «Браво!».

Командування військової частини подякували організатору й артистам «Студії Квартал-95» за візит. Артистам було вручено на згадку почесні грамоти та прапор з емблемою Житомирською бригади ВДВ.

Прес-служба 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 28/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework