Він любив небо, а воно забрало в нього життя: На Житомирщині попрощалися з легендарним пілотом. ФОТО

«Він поспішав жити… Уже в 13 Богдан покинув батьківський дім заради своєї мрії. Він любив небо…», - так про військового пілота, учасника АТО Богдана Хмару, розповідає його брат Євген.

Сьогодні, 28 травня з легендарним пілотом прощалися у Новогуйвинську, що на Житомирщині. Богдан трагічно загинув, 26 травня поблизу аеродрому «Півці» в Чернігові. Як розповідають очевидці, літак довго кружляв над будинками й впав.

Як вияснилося, у літаку відмовив двигун, пілот намагався зменшити швидкість та скерував просто у землю, за кілька метрів від житлового будинку. Він пожертвував своїм життям, аби вберегти мешканців будинку, на який падав літак…

«Богдан збивав російські безпілотники з ... дробовика. Хтось на війну брав з дому карабін, деякі - не шкодували особистий автомобіль. Але Бодя перевершив всіх, бо він притягнув в АТО ... легкомоторного літака!

Тепер, завдяки Боді і його побратиму, новітня історія цієї війни, матиме унікальні сторінки про успішне полювання в українському небі на безпілотники окупантів», - розповів побратим Сергій Бірюков.

«Богдану було всього 35 років. Та за ці роки, чоловік встиг зробити стільки, скільки деякі не роблять за все життя. Як інструктор, він навчив літати понад 60 пілотів, своїми руками зібрав добрий десяток літаків. Він не зміг бути осторонь подій на Сході і в перші дні АТО пішов до воєнкомату.  У нього залишилася дружина та маленька донечка, яка, на жаль не пам’ятатиме татка., зазначає брат Євген. – Він був ідеальним братом, ідеальним сином та чоловіком, батьком… Та доля розпорядилася так».

«Герої не вмирають, вони йдуть на небо. А наш син був Героєм. Він любив небо, а воно забрало в нього життя»!

Пам'ять про Богдана житиме в серцях друзів, родини, побратимів.

Спи спокійно Герою!!!

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последнее изменение Воскресенье, 28/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework