Учасниками родинного фестивалю «Family City work» стали більше 2000 людей, серед близько 1000 дітей. ФОТО

Цієї суботи, 27 травня, житомиряни та гості міста взяли участь у захоплюючих та цікавих фестивалях для усієї родини — «Family City work» (на вул. Михайлівській) та «Місто професій» (на Замковій горі).

Ці два місця перетворилися на профорієнтаційно-освітні простори для дітей та їх батьків. Заходи приурочені Міжнародному дню захисту дітей, який традиційно відзначається 1 червня.

На фестивалі «Місто професій» для малечі проводили майстер-класи: лікарі, поліцейські, будівельники, рятувальники, пожежники, кінологи та багато інших фахівців із різних галузей. А у рамках «Family City work» дітлахів та їх батьків наймали на роботу справжні роботодавці. Учасники навіть мали власні «трудові книги» і «паспорти». Гості свята не просто опановували певні професії та дізнавалися багато нової інформації про різні спеціальності, а й отримували за свою роботу символічні гроші, за які потім купували подарунки.

«Ми багато чого не знаємо про певні професії, багато чого не вміємо. Але людям ніколи не пізно навчитися чомусь новому. Я впевнена в тому, що подібні заходи — це гарний стартап для усієї родини. Дітям вони допомагають визначитися з майбутньою професією, а для батьків це гарний шанс змінити на краще своє життя, почати опановувати новий фах, задуматися про кращу роботу, яка дозволить їм повністю реалізувати свої амбіції.

Я мрію, щоб наша країна процвітала. А це можливо лише за умови, що люди будуть навчатися, розвиватися та плідно працювати задля розвитку своєї держави. Сьогодні, до речі, Всеукраїнський День молитви за Україну. Я вдячна Богу, що на цьому фестивалі ми мали змогу молитися за нашу державу, за наше місто, за міста і села України. Усі, хто були присутні на сьогоднішньому заході, також долучалися до молитви за свою Батьківщину. Дуже чудово, що наш фестиваль об’єднує людей! Ми нарахували більше 2000 зареєстрованих учасників, серед яких близько 1000 дітей. Про це свідчить кількість виданих сьогодні “паспортів”», — зазначила організатор фестивалю «Family City work», голова БФ «Сім’я» Олена Хачатрян.

На «Family City work» були присутні учасники із різних міст України, серед яких: Новоград-Волинський, Бердичів, Луганськ та Дніпро (Дніпропетровськ). Головним призом, який розіграли на цьому фестивалі, став планшет. І діти, і батьки з нетерпінням чекали тієї хвилюючої миті, коли вже нарешті оголосять результати розіграшу. Це й не дивно, адже кожен хотів отримати такий гарний подарунок!

Організатори з радістю повідомили, що це далеко не останні родинні заходи, які вони проводять у Житомирі. У них ще багато планів та ідей, тож житомирянам і гостям міста варто лише слідкувати за анонсуванням, аби не проґавити наступні свята!

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последнее изменение Вторник, 30/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework