Цікаві конкурси, виступ команди зі Street Workout, подяки та солодкі сувеніри: студенти Житомирського музичного училища ім. Віктора Косенка приєдналися до Всесвітнього дня без тютюну. ФОТО

В останній день весни традиційно відзначається Всесвітній день без тютюну, який започатковано рівно 30 років тому. Ось і Житомирське музичне училище ім. Віктора Косенка долучилося до цієї події. У цьому навчальному закладі сьогодні, 31 травня, відбувся відкритий соціально-просвітницький захід до Всесвітнього дня без тютюну.

У рамках акції заступник директора з навчально-виховної роботи Анна Бродська презентувала присутнім проморолик та офіційні дані ВООЗ до Дня без тютюну‒2017. Не залишилися осторонь заходу і студенти І курсу, які підготували тематичні виступи в межах самостійної роботи з навчального предмету «Біологія». Керівником проекту стала викладач біології та хімії Ольга Сальва. У своїх проектах першокурсники досліджували недоліки тютюнопаління, аби продемонструвати присутнім, чому варто відмовитися від цієї шкідливої звички, і чому взагалі не варто палити.

«Давайте з сьогоднішнього дня кожен перегляне свої погляди з приводу тютюнопаління на користь відмови від цієї шкідливої звички. Нехай вона залишиться у минулому. І нехай ця супутниця, цигарка, вас ніколи не супроводжує. Дбаймо про своє здоров’я, пропагуймо здоровий спосіб життя!», — звернулася до присутніх методист Обласного центру здоров’я та спортивної медицини Житомирської обласної ради Світлана Ходаківська, яка теж завітала на акцію.

Справжньою родзинкою заходу став виступ житомирської команди зі Street Workout «BISONS». Усі присутні, затамувавши подих, спостерігали за складними елементами, які виконували атлети. Після своїх видовищних номерів спортсмени провели серед студентів училища бліц-конкурс на кращу фізичну підготовку та вручили переможцям фірмові футболки і значки з логотипом своєї команди. Власним прикладом атлети надихають вести здоровий спосіб життя та популяризують любов до спорту.

Закінчилася акція нагородженням учасників подяками та солодкими сувенірами, а також флешмобом, який влаштувала команда «BISONS»: спортсмени зняли відео за участю усіх присутніх на заході, які гучно вимовляли назву команди та фразу «Street Workout».

Катерина Дейнека

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 31/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework