Міжнародна фундація «Лицар Доброї волі» має честь представити на нагородження статусом та відзнакою «Оранта – Непорушна Стіна» волонтера Юлію Толмачеву

Міжнародна фундація «Лицар Доброї волі» має честь представити на нагородження статусом та відзнакою «Оранта – Непорушна Стіна» волонтера Юлію Толмачову за поданням Благодійного Фонду «Ветерани України».

Нагадаємо, що громадсько-суспільний Статус «Оранта – Непорушна Стіна», підкріплений регаліями, є виключно жіночим і ним відзначаються особистості за меценатську, благодійну, культурно-просвітницьку діяльність, волонтерську діяльність на користь розвитку української нації та української Держави.

Юлія Толмачова одна з найбільш відомих та авторитетних волонтерів в Україні. Завдяки її особистої ініціативи, патріотичності, енергійності та відданості справі, для учасників АТО, що виконують бойові завдання в зоні бойових дій, придбано та передано 24 автомобілів (4 з них спеціалізовані реанімаційні автомобілі), 10 тепловізорів, 20 приладів нічного бачення, 350 тонн гуманітарного вантажу, 2,5 тони медичного інвентарю, а також безліч планшетів, принтерів, глушників, оптичних прицілів та багато іншого. За роки активної волонтерської діяльності Юлія виїжджала до зони бойових дій 70 разів, неодноразово потрапляла у небезпечні ситуації – під обстріли та вогонь артилерії, снайперський вогонь.

Юлія Толмачова переважно працює з бійцями АТО, які стоять на позиціях в «нульовій» зоні, що знаходиться у систематичному вогневому контакті з російсько-терористичними підрозділами. Її добре знають в 30 омб, 28 омб, 95 оаембр, 17 танковій бригаді, 58 омпб, 59 бригаді, 93-й бригаді, 61 та 128-му мобільному шпиталі, підрозділах ДУК «Правий Сектор».

Юлія має великий морально-психологічний вплив як на бійців АТО так і на суспільство в цілому. Юлія системно безпосередньо доставляє допомогу тому, кому вона дійсно потрібна, не зважаючи на стан особистого здоров'я та ризики заходження у зоні активних бойових дій. 8 березня Юлія Толмачова була поранена під час прицільного розстрілу волонтерського автомобіля.

Волонтерка Юлія Толмачова має державні нагороди: 2015 рік – орден Княгині Ольги ІІІ ступеню, 2016 рік – медаль «25 років Незалежності України».

Церемонія вручення статусу та відзнаки «Оранта – Непорушна Стіна» Юлії Толмачової відбудеться 24 червня 2017 року під час ІІІ-го міжнародного форуму національно-патріотичного єднання і духовності «ЛИЦАР ДОБРОЇ ВОЛІ» у Київо-Печерський Лаврі та Верховній Раді України.

Під час проведення Форуму також відбудеться науково-практична конференція «Русь – Україна – форпост безпеки та миру Східної Європи. Минуле і сучасність».

Джерело: veterano.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 03/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework