Житомиряни тепло сприйняли концерт симфонічного оркестру із Рівного. ФОТО

6 червня у Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбувся концерт академічного симфонічного оркестру Рівненської обласної філармонії. Музиканти підготували для житомирян та гостей міста концертну програму під назвою «Гала Моцарт».

Зі сцени філармонії цього вечора лунала вишукана класична музика. Вдячна публіка після кожного концертного номеру дарувала гостям гучні оплески та вигуки «Браво!». Свій вокальний талант присутнім дарували солісти рівненської філармонії Микола Швидків (баритон) та Анастасія Янцур, учасниця шоу «Голос країни».

«Я дуже рада, що прийшла на такий чудовий концерт. Послухати музичні твори відомих світових композиторів у такому талановитому виконанні — справжнє задоволення! Збагатися духовно, слухаючи гарну музику, замість того, щоб провести вечір біля телевізора — це мій вибір (посміхається)! На жаль, зараз класична музика не користується популярністю. Людей, особливо молодь, більше цікавить популярна музика. Але це вже справа смаку. Я переконана, що якби там не було, але класичні твори ніколи не залишиться без поціновувачів!», — говорить житомирянка Юлія.

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 08/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework