У п’ятницю в Хмельницькому проведуть міжобласну комісію щодо ситуації із забрудненням річок Случ та Хомора

Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, коментуючи результати зустрічі із жителями Житомирської та Хмельницької областей, обурених станом забруднених річок.

Шукати рішення проблеми будуть спільно з представниками ініціативної групи, Державної екологічної інспекції, місцевої адміністрації, громадськості, керівництвом найбільш відомих забруднювачів річок ТОВ "Понінківська картонно-паперова фабрика України" і КП "Полонне тепловодопостачання" та депутатами Верховної Ради. Взяти участь у засіданні пообіцяв також і Міністр.

"Лише в діалозі та пошуку рішення ми напрацюємо швидкі, ефективні кроки для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Хмельницькій і Житомирських областях. Як Міністр екології та природних ресурсів, я налаштований досить категорично. Або обласна комісія терміново приймаємо рішення про будівництво чи реконструкцію очисних споруд, або ми ініціюємо прийняття рішення про зупинення діяльності підприємств-забруднювачів.

На жаль, український бізнес лише вчиться працювати на принципах сталого розвитку, і лише різкі кроки дадуть можливість змінити підходи", – цитує Остапа Семерака прес-служба Мінекології та природних ресурсів.

Джерело: 103fm.com.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 08/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework