На Житомирщині СБУ заблокувала ретрансляцію чотирьох заборонених російських телеканалів

Публічну трансляцію чотирьох заборонених до розповсюдження російських телеканалів блокували в Малині співробітники Управління СБ України в Житомирській області спільно з представником Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

om 21061794 1Власник одного із місцевих розважальних закладів транслював у ньому телеканали «РТР-Планета», «Российский информационный канал «Россия-24», «ТНТ» та «НТВ Мир», в сюжетах яких поширюється російська пропаганда, популяризується держава-агресор і викривлено трактуються події, що відбуваються в нашій державі та на тимчасово окупованих територіях, повідомляє прес-група УСБ України в Житомирській області.

Рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення їх було вилучено з Переліку іноземних каналів, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і чинному законодавству.

За результатами спільної перевірки та завдяки проведеній співбесіді підприємець привів свою діяльність у відповідність до умов чинного законодавства і вилучив заборонені канали з переліку доступних для перегляду.

 

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 21/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework