Розмова з експертами про децентралізацію та перегляд відеороликів: у селі Тетерівка Житомирського району відбувся захід у форматі кіноклуб

22 червня, в приміщенні Будинку культури с. Тетерівка відбувся тематичний захід у форматі кіноклубу під назвою «Децентралізація – нові можливості», у межах проекту ПУЛЬС.

n 2306172Це була неформальна зустріч під час якої учасники дивилися інформативні відеоролики про децентралізацію, про розвиток громади, після чого починали спілкуватися на теми об'єднання громад під час децентралізації. Мета дискусії — сприяти розвитку інтересу суспільства до питань реформи, підвищити обізнаність громадян щодо децентралізації, допомогти знайти нові підходи до впровадження плану стратегічного розвитку громади.

На питання мешканців села Тетерівка відповідали експерти з питань децентралізації: Василь Невмержицький, директор «Центру розвитку місцевого самоврядування», Володимир Піньковський, політолог, Олег Білецький, заступник Голови Житомирської районної ради та медіаексперт Віктор Радчук.

Підводячи підсумки зустрічі, Олексій Проноза, голова ГО «Молодь за Єдину Україну», який був модератором заходу, акцентував: «Хочу подякувати усім присутнім — учасникам заходу, нашим експертам, які сьогодні знайшли час і прийшли, аби обговорити важливі питання, що хвилюють громадськість. Ми збагатилися новою, корисною інформацією, переглянули цікаві відеоролики на тему децентралізації та розвитку громад, отримали нові корисні контакти і знайомства. Надзвичайно важливо, щоб влада і громада слухали, а головне — чули одне одного. Також хочу додати від себе, що головне, — це інвестиція у дітей та молодь, адже вони — наше майбутнє!»

Зазначимо, що захід реалізовувала ГО «Молодь за Єдину Україну», разом із Тетерівською сільською бібліотекою, за підтримки IREX Ukraine, USAID Ukraine — USAID Україна, Асоціація міст України та Institute Respublica / Інститут «Республіка».

n 2306172 1

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 23/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework