Закінчено розслідування кримінального провадження щодо одержання двома правоохоронцями неправомірної вигоди на суму одна тисяча доларів США

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання працівниками правоохоронного органу неправомірної вигоди, за ч. 3 ст. 368КК України.

Як повідомлялося раніше, заступник начальника та старшийінспектор одного із відділів регіонального підрозділу Нацполіціївимагали від жителя області неправомірну вигоду у виді однієї тисячі доларів США за сприяння у непритягненні його до кримінальної відповідальності за скоєний злочин.

Під час одержання зазначеної суми обох затримано слідчими слідчого відділу прокуратури області спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

На даний час особи звільнені із займаних посад.

У понеділок, 26 червня 2017 року, обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework