Підрядна організація активно приступила до виконання робіт з капремонту біля села Радичі

  Зважаючи на аварійний стан покриття автомобільної дороги Р-49 Службою автомобільних доріг у Житомирській області було заплановано капітальний ремонт її двох ділянок загальною протяжністю 7,7 км. ще кілька років тому назад.

  Реалізація проекту стала можливою за рахунок внесення даного відрізка автодорогиу 2016 роців перелік об’єктів за кошти,залучені під державні гарантіїУкравтодору. Службою було підготовлено технічну документаціюта проведено процедуру закупівель.Згідно з укладеним договором, роботи виконує підрядна організація ПП «Автомагістраль».

  Загальна вартість капітального ремонту а/д Васьковичі - Шепетівка на обох ділянках за договором складає 101,216млн. грн.

  У поточному році передбачено фінансування відповідно до ПостановиКабміну №303 від 29.03.2017 року «Деякі питання використання у 2017 році коштів,залучених у попередні роки під державні гарантіїДержавним агентством автомобільних доріг» у розмірі 22,227 млн. грн., більше того, засприяння Житомирської облдержадміністрації, передбачено 2, 469 млн. гривень співфінансування з місцевих бюджетів. Це дасть змогу провести капітальний ремонт на близько 3,5 кілометрах шляху.

  Результатом довгоочікуваного ремонту буде розширення дорожнього полотна з 7 до 9 метрів, крім того, передбачено посилення існуючого дорожнього одягу.

  На даний час на відрізку шляху розпочато капітальний ремонт: проводяться вирубка дерев, роботи з поширення штучних споруд й дорожнього полотна, а також розробка ґрунту.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 29/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework