Скандальний МАФ на Чуднівській 129–б: Паспорт прив’язки скасований, а його активно продовжують облаштовувати

  21 червня цього року члени виконавчого комітету Житомирської міської ради проголосували за скасування паспорта прив’язки об’єкту за адресою Чуднівська 129–б, виданого ТОВ «Торговий дім “Лазурний”».

  Але сьогодні за вікном вже другий місяць літа, на календарі — 5  липня, а МАФ все ще стоїть. Більше того, його активно продовжують облаштовувати, завозячи туди різний інвентар, зокрема й холодильники. Як же коментують цю ситуацію мешканці будинків, які знаходяться неподалік від МАФу?

  Варто зазначити, що нам зустрілися люди, які озвучували різні точки зору, але в більшості випадків люди обурюються тим, що власники павільйону відверто ігнорують рішення виконавчого комітету, а на думку мешканців підприємцям взагалі наплювати. 

  «Особисто я сама була в числі тих людей, які скаржилися членам виконкому Житомирської міської ради на те, що серед ночі з’явився цей павільйон. Раніше там працювали вночі, а зараз вже й вдень. Нічого вже не бояться. Я навіть не знаю, чим можна пояснити таку зухвалу поведінку власників цього павільйону. Можливо, вони просто знають, що їм за це нічого не буде, бо у них є “впливові покровителі”, тому й продовжують роботи на цьому об’єкті. Хтозна.

   Якби все робилося цивілізовано, з повагою до людей, то ситуація не була б такою загостреною. Можна ж було поставити павільйон у трішки іншому місці, яке більше для нього підходить. Наприклад, неподалік, на місці старого кіоску. А так він зараз загороджує кіоск з хлібом. А кіоск із хлібом навпаки має бути на видному місці. Також вже ніби й нову маленьку клумбу біля павільйону зробили. Але, поглянувши на цю бідненьку клумбочку, розумієш, що це тільки для видимості. Взагалі, я вважаю, що це не можна просто так залишати. Варто, щоб влада знову втрутилася і вже був покладений край у цій історії», — скаржиться пані Валентина.

МАФ Чуднівська

  А от Олександр висловив думку тих, хто не бачить у павільйоні нічого поганого, і не виступає проти нього: «Я не влажу у всі ці скандали з МАФами, і не є активним противником конкретно цього об’єкту. На мою думку, немає нічого поганого в тому, щоб у мешканців сусідніх будинків з’явиться поруч іще один кіоск, чи павільйон. Це дуже зручно. А вже дії власників, те, законно, чи незаконно вони будуються, нехай аналізують компетентні органи, бо вони й можуть вирішити: бути, чи не бути тому чи іншому об’єкту в місті Житомирі».

  От і цікаво, якими ж будуть подальші дії та реакція цих компетентних органів. Слідкуватимемо за подальшим розвитком подій.

  Читайте також: Скасувати паспорт прив’язки МАФу на Чуднівській 129-б, не можна залишити

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework