Самотня жінка, дитина війни, живе сама у коридорі власної квартири. ВІДЕО

  До людей говорить крізь постійно відчинені двері. Пані Станіслава ходити не може: ноги відмовляють. Каже, що не має родичів, які б допомогли. Дякує лише патрульним, яких періодично викликає. Ті купують продукти й лампочку вкрутили.

  Живе вона в будинку на Київській, 52. Сусіди з під’їзду скаржаться, що зазвичай вхідні двері в квартиру пенсіонерки відчинені, і неприємний запах поширюється поверхами. Кажуть – раніше годували сусідку. А пенсіонерка просить про допомогу. Каже: хоча б гарячої страви, аби не їсти самі лише сухарі. Просить старенька і візок, аби хоч зрідка вийти надвір.

  Жінка показує єдиний документ – посвідчення дитини війни. А от паспорт, каже, вкрали. Сусіди налаштовані рішуче: звертатись до соцслужб, аби жінці призначили соцпрацівника, або забрали до центру допомоги. Сусідка Наталія розповідає, що вже звертались і до міськради, але результату немає.

  «В соцслужби напишемо, я не знаю, в міську раду, хай приймають рішення. Бо ми в міську раду, роки два. Навєрно, як вона тільки почала сидіть, ми писали заяву. Вони приходили з комісією. Вона ж нікуди не хоче йти, вона нікого не пускає, вона участкового лікаря не пустила», — нарікає сусідка Наталія.

Подробиці у сюжеті СК1.

 

Всі новини Житомира 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework