Ефективне місто: житомирянка пропонує зробити сміття товаром

  Даний громадський проект на розгляд до бюджету участі подала Ольга Яковлева.

  Житомирянка пропонує створити сміттєзвалище на якому кожен, хто привозитиме сміття (не важливо - приватна особа чи перевізник сміття), буде отримувати за нього кошти.

  "Звідки візьмуться гроші на купівлю сміття? Кожен житомирянин плптитиме за сміття безпосередньо на сміттєзвалище, уникаючи посередників. Адже, в основному, посередник бере оплату за вивіз значно більшого об’єму сміття, ніж це є насправді. Нове сміттєзвалище, як пилисмок, втягуватиме в себе сміття. Адже зараз, щоб завезти сміття на звалище, за нього потрібно заплптити. Тобто - сміття звалищу не потрібне. При роздільному збиранні сміття кожен житомирянин зможе повернути переплачені за вивіз сміття кошти, якщо його було вивезено менше норм, встановлених договором", - пояснює Ольга.

  Варто зазначити, що подібного способу збору сміття поки що в Україні немає.

  Читайте також: Житомирянин пропонує відремонтувати будинок Готтесмана за 1 млн грн.

  В ході реалізації проекту автор пропонує виділити землю під альтернативне сміттєзвалище, розробити проектну пропозицію та придбати ваги, трактор. Також, житомирянка зазначає, що нове сміттєзвалище повинно бути розміщене на протилежному боці від нині діючого в районі Крошні.

  Вартість реалізації проекту - 1 000 000 грн.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 12/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework