Драгонбот в Житомирі: «Усі різні, усі рівні!»

  Даний громадський проект на розгляд до бюджету участі подав Юрій Бардашеський.

 Метою проекту є розвиток драгонботу в місті, пропаганда здорового способу життя, проведення змагань серед дітей шкіл м. Житомира та дітей з особливими потребами під девізом «Усі різні, усі рівні!». Проблема проекту полягає у тому що у Житомирі відсутні човни для проведення змагань з драгонботу в місті, зокрема мобільні, легкі «човни-десятки» (D-12), які є більш пристосованими для занять з дітьми.

  "Команда однодумців, що люблять спорт, та веслування зокрема, вже неодноразово довела, що вона не словом, а ділом піклується про веслування в м. Житомирі (Сергій Лімінович – меценат, майстер спорту з веслування на байдарках та каное, Юрій Бардашевський – кандидат наук фізичного виховання та спорту (спеціалізація – «фізична реабілітація»), майстер спорту міжнародного класу з веслування на човнах «Дракон», засновник команди «Сальса Драгонбот» м. Житомир, Дмитро Мороз – президент «Федерації з веслування на човнах «Дракон» Житомирської області», майстер спорту з веслування на байдарках та каное, Олена Лімінович – співорганізатор змагань). Організація команди з драгонботу (Сальса), яка змагається на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях, наявність в її складі чемпіонів Світу та Європи, МСМК, організація аматорських та професійних змагань (Сальса Драгонбот 2011, 2012, 2013, Регата пам'яті Ліміновича С. З. 2016, 2017, Поліський Дракон 2016, змагання на байдарках та каное пам'яті Ліміновича С. З. 2015, 2016) говорять самі за себе.

  Читайте також: Ефективне місто: житомирянка пропонує зробити сміття товаром

  Ми готові долучити до тренувань на «Драконах», до спілкування з водою, сонцем, свіжим повітрям, природою дітей, зокрема дітей з особливими потребами. Приклад чемпіона Параолімпійських ігор 2016 року Сергія Ємельянова свідчить про те, що веслування може бути гарним стимулом для фізичного та духовного вдосконалення осіб з патологією опорно-рухового апарату", - пише автор пропозиції.

  Бюджет на реалізацію проекту - 692 000 грн.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 17/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework