В’ячеслав Печененко: «У нас дійсно був некомплект працівників поліції, він надалі невеличкий, але існує». ФОТО

  Сьогодні, 21 липня, поблизу адміністративної будівлі ГУНП в Житомирській області 87 дільничних офіцерів та працівників кримінальної поліції склали присяги під час урочистої церемонії.

  «Цього тижня закінчилися навчання з курсів, які тривали чотири місяці. Перші випускники, перші дебютанти нової поліції, які прийшли не з навчальних закладів, а за оголошеним конкурсом на посади дільничих інспекторів поліції та працівників оперативних підрозділів. Вони сьогодні склали урочисту присягу і остаточно стали до рядів Національної поліції. Згідно ЗУ ″Про Національну поліцію″ працівник поліції вважається повноправним після того, як склав присягу працівника поліції. Наші нові поліцейські з сьогоднішнього дня приступають до служби у закріплених відділеннях та відділах поліції на посадах дільничих та оперативних працівників. У нас дійсно був некомплект працівників поліції, він надалі невеличкий, але існує. Зараз у нас проходять завершальну стадію навчання слідчі, і ми оголосили набір до патрульної поліції та служб реагування патрульної поліції. Ці працівники зараз значно підсилять структурні підрозділи нашої області.

Поліція

  На етапі подачі документів було біля чотирьох людей на місце. Потім, у ході складання заліків, іспитів, проходження медичної комісії і навіть в процесі навчання кількість людей зменшувалася» ,— розповів В’ячеслав  Печененко Начальник Головного управління Нацполіції Житомирщини.

  Як не банально це звучить, але з самого дитинства у мене була мрія зв’язати своє життя з правоохоронними органами. І коли я почула, що відбувається набір на дільничих офіцерів, я одразу звернула увагу на цю інформацію, зацікавилися та подала заявку. І, хочу сказати, зовсім не жалкую за свій вибір. Сьогодні у моєму житті відбулася дуже урочиста подія, як і у житті колег, з якими ми складали присягу. Дуже гарні та приємні враження, після прийняття присяги все ніби змінилося: відчувається свято, і водночас я відчуваю покладену на мене відповідальність.

Поліція

Поліція

  Я буду працювати дільничим офіцером в Житомирській області. Для початку я б хотіла все більше і більше навчатися. А це означає, що я хочу переймати досвід у своїх старших колег, навчатися і ставати кращою у своїй професії. Коли я була на практиці, то побачила, як вони вміють працювати, як вони справляються з труднощами на роботі, долати різні перешкоди на своєму шляху. Мені дуже подобається колектив, у якому я буду працювати: усі дуже приємні, привітні. Я тут знайшла справжніх друзів. За освітою я — юрист. Живу у Житомирі, нещодавно закінчила Житомирський державний агроекологічний університет», — розповідає Марина Волошина, яка разом зі своїми колегами складала присягу.

Поліція

Поліція

Поліція

Поліція

Поліція

Поліція

Поліція

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

  

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework