На Житомирщині в пункті пропуску «Виступовичі» виявлено наркотичну речовину рослинного походження

  Наркотичну речовину рослинного походження виявили сьогодні вранці прикордонники відділу «Овруч» спільно з співробітниками Служби безпеки України та митниками в одному з пунктів пропуску на Житомирщині.

  Так, в міжнародний пункт пропуску «Виступовичі», що на кордоні з Білорусією, прибули два громадянина України. Прямували чоловіки до сусідньої держави автомобілем «БМВ» української реєстрації. Під час проведення відповідних процедур в пункті пропуску на транспортний засіб зреагувала службова собака, натренована на пошук наркотиків. В ході огляду автівки під чохлом переднього пасажирського сидіння правоохоронці виявили пакунок перемотаний чорним поліетиленовим скотчем.

  В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що в пакунку знаходиться сіро – зелена речовина рослинного походження вагою 19 грам.

  По даному факту охоронці кордону направили повідомлення до Служби безпеки України в Житомирській області про виявлення кримінального правопорушення за ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів». Заходи тривають.

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework