Перевірку проектних пропозицій бюджету участі продовжено до 31 серпня

  Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі у місті Житомирі під час чергового засідання, 24 липня, прийняла рішення продовжити перевірку проектних пропозицій, що надійшли у 2017 році, до 31 серпня. Про це повідомляється на сайті бюджету участі в місті Житомирі.

  «Ми повинні детально опрацювати всі проекти, що подані у цьому році. Це допоможе нам уникнути проблем та неузгоджень в проекті на етапі реалізації. Для цього необхідно продовжити етап верифікації», — зазначив Сергій Намєснік, голова Координаційної ради з питань впровадження бюджету участі у місті Житомирі.

  Зазначимо, що етап верифікації передбачає здійснення детальної перевірки виконавчими органами ради, оцінки, надання рекомендацій та зауважень до кожної з проектних пропозицій.

  Нагадаємо, у 2017 році житомиряни подали 99 проектів. Проектні пропозиції наразі перебувають на розгляді у виконавчих органах; паралельно проводяться зустрічі з авторами, аби обговорити всі недоліки, висловити зауваження до їх пропозицій у цьогорічному бюджеті участі, а також внести зміни, які допоможуть полегшити етап реалізації проектів.

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework