На черговому засіданні виконкому Житомирської міськради порушили тему МАФу на Чуднівській, 113

  І знову МАФ, і знову в мікрорайоні Корбутівка. 2 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. Розглядалося 53 питання порядку денного, серед яких і питання про новий МАФ на Чуднівській, 113, що біля спорткомплексу Динамо. 

 

  Член виконкому Наталія Павлюк зазначила, що тимчасову споруду і паркан було виявлено інспекторами під час контролю за станом благоустрою і попросила колег почати розбиратися з цією ситуацією.

  У свою чергу, Сергій Сухомлин, під час розгляду питання, висунув пропозицію членам виконавчого комітету: доручити департаменту містобудування вивчити цю ситуацію та детально у ній розібратися і обов’язково надати відповідні довільні документи на встановлення МАФу. Під час голосування члени виконкому підтримали пропозицію Житомирського міського голови.

  Нагадаємо, що суддя Корольовського районного суду міста Житомира Шалота К.В. ухвалив призначити розгляд справи про скандальний МАФ на Чуднівській, 129–б у судовому засіданні на 11.08.2017 року о 14:30 в приміщенні Корольовського районного суду міста Житомира. На нього викликані уповноважені представники позивача та відповідача.

Читайте також: На ФОК «Динамо» у Житомирі чекають великі зміни. ФОТО

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework