Возз’єднання родини житомирських рідновірів і втрата домашнього улюбленця. ФОТО

  Радість  і біда, щастя і горе завжди ходять поруч. Черговий доказ цього ― історія, яка трапилася у родині Батенькових-Шевелюків.

  Свєтозара Батенькова, Дмитро Шевелюк та їх діти ще не встигли натішитися, що всі разом нарешті повернулися додому, як на них чекав наступний удар після розлуки з їх чадами. Вже вранці, 2 серпня, після того, як рішенням суду, дітей повернули батькам, допоки суд не остаточно не винесе свій вирок,  мама 11-річної  Богдани, 7-річної Ангеліни та  4-річного Лева, поділилася у мережі Facebook зворушливими фото, на яких дітки сплять вже вдома. Свою публікацію Свєтозара підписала: «Перший ранок після возз’єднання родини».

рідновіри Житомир

  А вже того ж дня, о 14:55,  жінка створила наступну публікацію на своїй сторінці: «Продолжение? Село гудит, как улей. Возмущенных, но не пчел… Есть, конечно же, и светлые легкие импульсы единичных поддержек. Слышим буйствование социальной службы и местной власти. Такая хмарь нечистот, что вчера вечером наш немец (немецкая овчарка) тени разгонял вокруг дома. Лаял и кидался на невидимое...

рідновіри Житомир

  Сегодня утром, до 6:00, "это" кинуло под колеса машины, возле нашей калитки, любимую Веду (сибирская хаски). На глазах мужа. Человек ехал медленно. За метров 100 до собаки ― по газам. Не остановившись, смылся. Умерла у меня на руках в течении нескольких минут. Святозар вызвал полицию. Приехали, зафиксировали. Нашли в течении часа. Муж с ним говорил по телефону. Мужик обычный, в возрасте. И реально в шоке, как это произошло?

рідновіри Житомир

  Особо рьяные сельские активисты начали ремонт во время этих событий. И родственники соседей напротив ― социальные работники...  Новый забор и расширение территории... Ничего не происходит из ниоткуда и не уходит в никуда. Опять-таки, суть в том, как мы воспринимаем действительность. Уроки и испытания. Смерть. Переход. Отпускание... Чистая Благодарность… Всегда и в каждый момент: Света и Любви».

рідновіри Житомир

рідновіри Житомир

рідновіри Житомир

Детальніше про історію цієї родини читайте у матеріалах: 

«Ходять, бродяжать, випрошують у людей їжу»: Чому відібрали дітей у житомирських рідновірів? 

Чому відібрали дітей у батьків-рідновірів, і як вони живуть насправді? ВІДЕО

Історія одного дня: декілька десятків активістів, вітчизняні ЗМІ, рішення суду про повернення дітей житомирським рідновірам.

ФОТО зі сторінки Свєтозари Батенькової у Facebook

Всі новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework